St Games Junior Cup kokoaa Tapiolan urheilupuistoon 

eri katulajit vauhdikkaaksi tapahtumaksi. 

Viikonloppuun mahtuu myös paljon oheisohjelmaa: esiintyjiä, kisoja ja yhteistyökumppaneiden etuja niin lapsille, kuin aikuisille.

Tule kokemaan kesän uutuudet: St Futis ja St Säbä, Suomen katuja jo 18 vuotta kiertänyt St Hockey ja olympialaisista tuttu 3x3-koris, St Basket. 


Mahtava tapa huipentaa kevät ja startata sporttikesä rennolla ja hauskalla tavalla!


Tapahtuma-aika ja -paikka

Pelit pelataan Tapiolan Urheilupuistossa (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo) kello 08.00-20.00 välisenä aikana perjantaista sunnuntaihin 27.-29.5.2022 (perjantain pelit klo 16 alkaen).

Sarjat

Sarjoja on neljässä lajissa, ja joukkue voi ilmoittautua yhden lajin yhteen sarjaan. Yksi pelaaja voi pelata vain yhdessä lajissa tapahtuman aikana. Kaikissa sarjoissa pelataan erikseen tyttöjen ja poikien sarjat. Sarjoja pelataan seuraavissa ikäluokissa:

U16 (2006-2007 syntyneet)

U14 (2008-2009 syntyneet)

U12 (2010-2011 syntyneet)

U10 (2012 ja myöhemmin syntyneet)

Turnausjärjestäjä pidättää oikeuden sulkea sarjoja ennen ilmoittautumisen päättymistä, ja yhdistellä sarjoja tarpeen mukaan. Kaikista muutoksista tiedotetaan osallistujille.

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue maksaa joukkuemaksun, ja jokainen pelaaja lunastaa henkilökohtaisen pelipassin ennen turnausta. Linkki pelipassien ostoon lähetetään yhteyshenkilölle ilmoittautumisen jälkeen, ja passit voi lunastaa joko kaikki kerralla, tai jokainen pelaaja erikseen. 

Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. 

Ruokailut

Kaikki turnausruokailut järjestetään Esport Areenalla. Tarjolla on lounas ja päivällinen lauantaina ja lounas sunnuntaina. 

Lauantai lounas klo 11-15: Kanapasta, salaatti, vesi, mehu

Lauantai päivällinen klo 16-20: Lihapullat ja perunamuusi, salaatti, vesi, mehu

Sunnuntai päivällinen klo 11-16: Spagetti ja jauhelihakastike, salaatti, vesi, mehu

Erityisruokavaliot on ilmoitettava etukäteen. Kaikilla ruokailuilla on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. 

Joukkueen yhteyshenkilö

Joukkueen mukana tulee tapahtuma-alueella olla pelien aikana yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on tavoitettavissa puhelimitse pelien aikana. Yhteyshenkilön puhelinnumero ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kisatori

Tapahtuman aikana kävijöitä palvelee aktiivinen kisatori. Kisatorilla voit valmistautua peleihin, vierailla yhteistyökumppaneiden pisteillä ja nauttia kisafiiliksestä. Torilta löytyy myös syötävää pienempään nälkään, infoteltta ja ensiapu.

Kisatorin yhteydessä toimii koko tapahtuman ajan myös E-sports village.

Yhteystiedot

Tapahtuman järjestää Street Games Oy, info@sthockey.com.